Om meg

Hei!

Mitt navn er Annsofi Klevfoss, jeg er 22 år gammel og er student på PR- og samfunnspåvirkning hos Høyskolen Kristiania. Jeg går nå mitt fjerde semester og har valgt å bruke våren til å fordype med i emnet «Digital markedsføring».
Jeg har valgt denne fordypningsretningen fordi digitalisering og teknologisk utvikling er noe som foregår rundt oss hver eneste dag, og jeg ønsker å være med på samfunnsendringene fremover. Jeg ønsker å forstå verden rundt meg, og jeg håper og har tro på at kursene jeg skal gjennom i løpet av våren vil gi meg god kompetanse til å bli en verdifull ressurs i senere arbeidsliv.

Som person er jeg energisk, lærelysten og engasjert. Jeg arbeider etter god struktur, og stiller ganske høye krav til meg selv, nettopp fordi jeg ønsker å lære mest mulig når jeg har mulighet til det. Jeg liker utfordringer, men håper dette semesteret skal gjøre meg enda mer «komfortabel» med å ferdes langt utenfor komfortsonen. Dette semesteret kombineres med deltidsjobb hvor jeg arbeider med franske sjokolader og delikatesser – jeg er en kreativ person som verdsetter ekte håndverk og kunstnerisk frihet, og er for øvrig også musiker. I tillegg skal jeg kombinere 30 studiepoeng med praksisplass hos PR-byrået Trigger, noe som også er en stor grunn til at jeg søkte digital markedsføring.

Jeg har forventinger om et hektisk, og til tider sikkert frustrerende, semester, men jeg vet også at det kommer til å bli ekstremt artig og lærerikt. Jeg gleder meg til å få førsteklasses kunnskap formidlet av respekterte forelesere, og jeg har intensjoner om å benytte denne muligheten jeg nå får optimalt. Jeg er forberedt på tidlige morgener og sene kvelden med dypdykking i interessante temaer, og jeg ser frem til å virkelig utfordre meg selv og mitt intellekt både alene og i samarbeid med dyktige medstudenter.

Denne bloggen er opprettet som en faglig blogg der jeg kommer til å poste innlegg både om bestemte temaer foreleser utfordrer oss på, og refleksjoner rundt faglige temaer som jeg selv finner engasjerende. Bloggen vil hovedsakelig rettes mot relevante bransjer, medstudenter og andre som måtte finne den interessant.

/ Annsofi Klevfoss

Sertifiseringer

digital garage sertifisering