Om meg
Hei, velkommen til min nettside! Jeg heter Annsofi Klevfoss, og du har nå funnet en blogg der jeg deler mine kunnskaper om digital markedsføring.
 
Jeg har tidligere studert PR og samfunnspåvirkning, og tatt spesialisering i digital markedsføring. 
Denne nettsiden er min digitale portfolio, hvor du kan finne innføringer i sentrale temaer og verktøy innenfor digital markedsføring som jeg har funnet det interessant å skrive om. 
Nå jobber jeg med digital markedsføring i Inevo, som operativ markedsassistent. Jeg jobber hovedsakelig innenfor området innholdsmarkedsføring, som er et felt der jeg får kombinert markedsføring med min interesse for PR og kommunikasjon. 
 
Jeg har alltid hatt en enorm skriveglede, og jobber for å utvikle min kompetanse i å produsere innhold som har verdi for målrettede grupper, og som hjelper dem gjennom sine kundereiser på nett. 
Det jeg syns er spesielt spennende med innholdsmarkedsføring, er at man får muligheten til å faktisk måle hvilken effekt ulikt innhold har, og på den måten også kunne fastslå noe om kvaliteten på det man selv produserer. Man skriver ikke i blinde, og kan hele tiden utfordre seg selv til å bli bedre.

Sertifiseringer

Adwords

Om meg

HubSpot

Om meg

Google Digital Garage

digital garage sertifisering