4 Comments

 1. Daniel Torsvik
  mars 27, 2017 @ 10:51 am

  Bra innlegg Anne Sofie, liker at du går litt mer i dybden på ting. Spessielt under punktet hastighet. Savner litt mer konkrete tiltak på hva man kan gjøre for å bli bedre. Men veldig bra:)

  Reply

 2. Håkon
  april 17, 2017 @ 1:12 pm

  Hei Annsofi. Etter å ha lest innlegget må jeg si jeg sitter igjen med en del tanker. Blant annet en om at du skriver meget utfyllende og leservennlig. Det er veldig enkelt å få oversikt og innsyn i hver av kriteriene slik du beskriver dem. Særlig likte jeg at du benyttet deg av google pagespeed insight for å få en sikkelig test av sidens hastighet. Dette er noe som vurderes sterkt av forbruker de første 5 sekundene brukt på domenet. Du er flink til å konstant ha forbruker i fokus å legge vekt på det som virkelig teller i en anmeldelse av en slik nettside. Videre må jeg tilføye at du har et visuelt sett pent innlegg med et godt bilde bruk som er relevante for artikkelens omfang. Flink du er (:
  Mvh Håkon.

  Reply

  • aklevfoss
   april 17, 2017 @ 5:58 pm

   Tusen takk for en meget hyggelig kommentar Håkon. Forbruker bør jo alltid være i fokus om man skal oppnå store ting, så jeg er glad jeg har fått frem viktigheten av dette i teksten min 😀

   Reply

 3. Maria Julsen
  april 19, 2017 @ 11:50 pm

  Dette var et skikkelig bra skrevet innlegg! 😀 Veldig enig i det med spammingen og at de burde legge om strategien sin der, tror mange har et dårlig inntrykk av Letsdeal på grunn av nettopp dette. Du skriver veldig bra om en relevant nettbutikk, så dette var gøy å lese!

  Reply

Leave a Reply