2 Comments

 1. Stine Skalleberg
  mars 22, 2017 @ 7:00 pm

  Et veldig interessant og bra innlegg Annsofi! Liker at du også tar med aspekter rundt SEO og hvordan programmatisk annonsering kan sammenlignes med Google AdWords. Det er en ryddig og fin gjennomgang av hvordan man kommer i gang med programmatisk annonsering. Det er også veldig bra med en video som forklarer begrepet programmatisk annonsering på en god måte. Du har brukt både bilder og video, noe jeg synes er veldig bra for å sprike opp innlegget litt. Bra jobba!

  Reply

 2. Cathinka Rudi
  april 19, 2017 @ 6:21 pm

  Først og fremst: bloggen din ser utrolig proff ut!

  Dette innlegget var av veldig høy kvalitet, og du har åpenbart gjort mye bakgrunnsarbeid før du skrev om dette temaet. Selv er jeg veldig nysgjerrig på programmatic og synes jeg fikk mye ut av å lese dette innlegget. Dessuten synes jeg det var kult at du tok utgangspunkt i det «tradisjonelle» synspunktet på markedsføring (sitatet innledningsvis) og så bygde innledningen din på dette. Det synes jeg fungerte veldig fint!

  En liten konstruktiv tilbakemelding kan være at innlegget var noe langt, men dette tror jeg ikke gjør noe av to grunner:
  1. De som leser om et såpass «sært» faglig tema er som regel interessert nok til å lese hele innlegget.
  2. Innlegget hadde ikke hatt samme faglige tyngde om du kun skulle gått i overflaten.

  Derfor vil jeg bare si bra jobbet! 🙂

  Reply

Leave a Reply